Onze Diensten

Door op originele wijze binnen vrijwel elk budget in te zoomen tot de kern van de zaak zijn we spraakmakend en vooral anders. Samen met jou maken we een werkplan waardoor we zekerstellen dat het eindresultaat uniek, persoonlijk en exclusief zal zijn.

Videoproductie

Een goede video maakt in zeer korte tijd indruk en is onderscheidend. Een video nodigt je uit en motiveert tot actie. Als kijker moet je het horen, voelen en beleven. Zo is jouw onderneming in de hoofdrol, de sleutel tot succes! DME Media maakt commercials, bedrijfsvideo’s, videoclips, etc.

Audio-opname

Een cd-opname kan op verschillende manieren tot stand komen, op locatie of in de studio. DME Media neemt aan de hand van voorbeelden door welke sfeer gewenst is. Zo ben je verzekerd van de juiste vertaling.

Voice-over

Om jouw verhaal duidelijk te laten overkomen is de tekstuele inhoud van essentieel belang. Teksten die zeggen wat je bedoelt en weergeven wat je voelt. DME Media werkt met professionele tekstschrijvers. Opname van stemmen vindt plaats in een akoestische cabine waardoor een hoogwaardige opnamekwaliteit gegarandeerd is. Je kunt zelf een stem (laten) inspreken of wij kunnen een stem voor je verzorgen. Stemmen zijn op verzoek in verschillende talen beschikbaar.

Online service

Mogelijkheid om door DME Media jouw eigen opgenomen audio- of videobestanden te bewerken tot één geheel of klaar te maken voor eindgebruik voor cd, dvd, blu-ray of online toepassingen.

Speciale gelegenheden

Een herinnering of een unieke moment, zoiets wil je vastleggen. Denk hierbij aan een reportage van je trouwerij, jubileum, babyshower of een afscheidsdienst (crematie/begrafenis).