Over DME Media

Mijn naam is Dave Sijbenga en in 2003 heb ik DME Media opgericht. Hiermee heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt. Mijn liefde voor het maken van (audio-)opnames is ontstaan tijdens lp-opnames van Paul van Vliet in de toen nog 16-sporen analoge Telesound Studio in Leeuwarden. Als zanger heb ik daar nog verschillende opnames gemaakt.

Verknocht aan het mysterie van een goede opname ben ik begonnen mijn expertise hierin te ontwikkelen en al snel verzorgde ik opnames die te horen waren op de nationale radio. Een groot voordeel in mijn beroep, is het feit dat ik zelf muzikant ben waardoor ik als producer goed kan luisteren naar de wensen van de klant. Ik heb veel geduld en ga te allen tijden voor het maximale resultaat.

Al redelijk snel heb ik mijn expertise uitgebreid met videoproductie waardoor DME Media opdrachten uitvoert in het gehele multimedia spectrum. Kijk eens bij onze diensten wat we je allemaal kunnen bieden.